Tento blog je AUTORSKÝ kopíruj s ikonou. Najdeš ji v menu :)

Klidně všem hlásnu, ale pouze pokud napíšete do REKLAM jinak nereaguji.
Prosím jukněte na můj e-shop: http://ab-shop.blog.cz

Hodnocení blogu 0.5

31. srpna 2011 v 16:34 | AnDyNkA |  Hodnocení blogů






DESIGN: 8/10
MENU: 6/10
OBSAH: 9/10
ZAMĚŘENÍ BLOGU: 10/10
CELKOVÝ DOJEM: 33/40


DESIGN: + na první pohled na mě působí až vražedně tajemným dojmem
- těch klaunů či co to vlastně jsemse při otevření stránky úplně lekla :-(
- je jednoduchý, ale na mě působí celkem děsivým dojmem :(
- mohlo by tam být více barev

MENU: + líbí se mi, že při pohledu do menu jsou na první pohled vidět i podrubrikyi když to působí poněkud roztahaně
- menu po obou stranách stránky (na jedné rubriky a na druhé galerie)

OBSAH: - články jsou chaotické, špatně se v tom hledá
+ hodně různorodý obsah od seriálů až po zábavu
+ určitě jsem spokojená s rubrikami : MOJE NÁZORY a MOJE MYŠLENKY jsem moc ráda že na webu máš místečko pro vyjádřený tvých názorů :)

ZAMĚŘENÍ BLOGU: + hodně různorodé zaměření, jsem ráda, že to není jen o celebritách a že tento web mám mnohem širší spektrum co se týče zaměření webu.... zde není co vytknout

CELKOVÝ DOJEM: WEB NA MĚ ZPRVU PŮSOBIL HODNĚ DĚSIVĚ A TAJEMNĚ. ALE PO VĚTŠÍM A HLUBŠÍM PROZKOUMÁVÁNÍ MI TO UŽ ANI DĚSIVÉ NEPŘIŠLO. JE TŘEBA SI ZVYKNOUT :-)


Doufám že bude majitelka webu spokojená. Tipovala si 30bodíků a má ještě o tři navíc :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 1. září 2011 v 21:29 | Reagovat

Dík za hodnocení. Líbí se mi že si k tomu i něco napsala, že nedáváš jen body, takže vím co proč si ohodnitla a myslím si, že jsem vyšla dobře :D to jsem nečekala, myslela jsem, že stěží dosáhnu na 30. Jinak k těm bravám, já ne že bych uplně barvy neměla ráda, ale moc je nemusím a nelíbí se mi barevný blogy. Jinak ten klaun je HarleQuin a tenhle zaměřený z filmů o Batmanovi.

p.s. hodnocení si dám na blog s odkazem na tebe

2 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 2. září 2011 v 13:24 | Reagovat

Tak klikací ikonku k SB není nutná ;-) Ale kdyby si chtěla, tak ti "klikací" ikonku můžu udělat, třeba i animovanou jako je tahle http://rmblanik.files.wordpress.com/2011/08/rm-002a.gif jen mi na blog napíš co přesně na ní. Já klikací ikonku dělám přes kód, jak se to dělalo dřív. Budu jí teď pár lidem dělat, tak jí můžu udělat i tobě. ;-)

3 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 5. září 2011 v 18:31 | Reagovat
4 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 5. září 2011 v 18:34 | Reagovat

budou tm až od 19 hod

5 bubliik bubliik | 5. září 2011 v 19:37 | Reagovat

andy je mi to líto ale asi budu muset odstoupit ze soutěže protože nevím jak bych to udělala.. x((( Nefunguje mi Pc musí do opravny a tady mě bratr nepustí a není ani venku jelikož má zlomenou nohu a nemůže ven.. jen do školy.. A já někdy přicházím později než on , takže tak..
Je mi to moc líto x((

6 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 6. září 2011 v 19:48 | Reagovat

druhá várka, může nabíhat lehce pomaleji, pokud máš starý comp či pomalý net, je tam už hodně ikonek: http://rmblanik.wordpress.com/2011/09/05/darek-pro-andynka-animovane-ikonky/

7 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 7. září 2011 v 13:11 | Reagovat

k tvé druhé otázce. Ikonky, tak budou stále. Na blogu nechám příspěvek stále uveřejněný a navíc proto jsem je nahrála na svůj placený web, takže by se ani nemělo stát, že by díky ptoblému stránky dlouhodobě nefungovaly a nebo byli smazány někým jiným.

A teď k té první. Ikonky dělám v různých programech najednou, hlavně, když chi upravit obrázek. Jinak ve Format Factory si obrázek převádím do potřebného formátu a dělám jednu část animace a dí se i přidat text. (taky tu vystřihávám úrvky z videí a dávám je jako obrázky do formátu: Gif) Další animace, dělám v Zoner GIF Animator 5, kde dělám i složitěji animovaný text. Jsou to jednoduché programi, které nezaberou moc místa a mem je teď v PC. Jinak se dá použít i Adobe, ale v tom jsem to tentokrát nedělala.

8 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 7. září 2011 v 13:15 | Reagovat

a k tomu rozhovoru. beru tě. Mohlo by to být zajímavé Skusíme to po ICQ v sobotu pokud budeš mít čas. Já si ho nejspíš budu muset znovu založit, protože jsem zapoměla jaký mam heslo a pod čím tam jsem.

9 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 8. září 2011 v 10:53 | Reagovat

Tak když v týdnu, tak to by šlo třeba v pondělí přes facebook. :-) Na fb přes správy to bude nejlepší, tak mi to i zůstane uložené, když se fb nepokazí :D

10 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 11. září 2011 v 14:09 | Reagovat

na mých stránkách nalevo je odkaz my Faceboo, tak tam jsem

11 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 11. září 2011 v 21:55 | Reagovat

Jinak ten rozhovor po FB, pokud by si měla čas ve středu večer. Já zítra stěhuji postel

12 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 11. září 2011 v 22:46 | Reagovat

nedivím se zi, že se ti do toho menu tady nechce. Mě to na blogu.cz nidky nebyvilo dělat

13 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 12. září 2011 v 11:05 | Reagovat

taky by mě zajímalo jak se ti to podažilo, já nevím jak bych na blog.cz nechtěně smázla menu. Ale je pravda, že ho taky nějak neřeším, jen jsem si upravila jednu jejich šablonu a to mi stačí

14 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 13. září 2011 v 23:13 | Reagovat

Je pravda, že na blog.cz už nejsem akčně zběhlá, ale myslím, že bych ti mohla poradit. kdyby ti to nepomohlo, tak ti jí tam můžu dát sama.
Když se přihlásíš, tak dáš nastavení -> položky menu -> do levého sloupce přetáhneš z prava volitelný box menu. tensi pak otevřeš a tam jako v příspěvcích můžech vkládat HTML, takže by ti tam kód (ikonka) měl normálně jít dát. Pokud by ti to dělalo problém, tak si normálně u mě tu ikonku oznat a přetáhni či skopírůj a měla by být normálně klikací. upřímě jsem teď dost unavená, takže jsem na to jen koukla jak ti to můžu popsat, tak vím že to popisuji hrozně zlouhavě, ale chtěla jsem ti odpovědět ještě dnes.

15 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 14. září 2011 v 18:06 | Reagovat

zdar
necháme ten rozhovor na jindy, jsem děsně unavená a mam ještě moc práce co musím do zítra udělat :-)

16 RM - Lucifer´s Angel RM - Lucifer´s Angel | E-mail | Web | 14. září 2011 v 20:52 | Reagovat

Promiň, že jsem na tom FB nebyla. psala jsem ti sem, že nemůžu, ale asi si tu nebyla.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama